A Hampshire Lewis McManus megállítja Surrey-t első osztályú századdal

Tizenöt labda a harmadik napra Hampshire feladata egyre meredekebb lett. A 18-as állkapocsból kettő eltűnt, és csak 555 futott. Gareth Batty szerencséje még mindig bejött. Zafar Ansari távollétében, aki a hátán ellenőrizte a labdát, Dominic Sibley-nek és a bowlernek dobogta a labdát, a nyüzsgő, részmunkaidős legies és különös keverékeivel esettanulmányok, Ryan McLaren lbw csapdába esett a nap első labdájával. A Sibley-nél Tom Alsop meghajtóján átjutott a magányos csúszda kezébe. A férfiak egyik napról a másikra eltűntek.

Aligha hihetetlennek bizonyult, hogy Surrey – bár tüzes hőségben, egy lapos pályán és egy kulcstartó mellett – csak öt további wicketet tud kezelni a nap folyamán, soha nem csúfolódott rosszul.A becsapható 21 éves Lewis McManus vezette Hampshire, aki 117-es vereséget szerzett, ő első osztályú századát a hetedik játékában, több mint megduplázta a pontszámot a hatodik wicket bukása után, és 239-re borotválta , köszönhetően a No11 Brad Wheal-nak, aki 27.4-es veréssel küszködik McManus-lal. Miért van Angliában az ideje, hogy Adil Rashid-ot hozzák Moeen Ali-hoz? Rob Smyth Bővebben

McManus, aki öt bajnoki cím alatt három kopogtatásban ment ebben a szezonban, fantasztikusan játszott. Amikor Adam Wheater, akit helyettesítőnek tartott, és hasonlít egy tollasemberre, gondatlanul becsapta a fedelet, hogy hamarosan Mark Footitt harmadik átjárójává váljon.Eddig Wheater 102-et osztott meg Sean Ervine-vel, rengeteg rúgással és rivalizálással. Röviddel a szünet után McManus, 16 golyóból álló egyik versenyen Stuart Meaker-et nyomta – aki bűbájtatta őt a pacy fordított lendületet, sőt Surrey tüzérségének örömére – a helyszínre, és elindult. Ervine kényelmesen elfogyott Rory Burns ragyogó közvetlen hitével, hátrafelé. Hampshire 194 volt hatkor és harcban. McManus megrémítette Meaker varázslatát, és az aggresszívebb Gareth Berg társaságában egyre kevésbé nőtt az ő inningjébe.Berg 40 éves volt, de amikor Batty-ban játszott, és röviddel azután, hogy hat percig ütött le a földre, Hampshire még mindig három félénk volt egy második ütésponttal (négyen végig), és McManusnak csak 14 volt. Megosztotta 69-et Gareth Andrew-val, mielőtt Sam Curran az utolsót a második csúszásba fogta, és Batty rögtön a tea után bömbölte Mason Crane-t, miután Wheal, nagyjából lökésmentes, de mindig bátor volt, csatlakozott hozzá. McManus szervezett, kompakt és kiváló fedélen, miközben mindig megtalálja az egyszemélyt a megfelelő pillanatban. Ő uralkodott Sibleynek, és nem engedte meg Battynek, hogy letelepedjen.Helyénvalónak látszott, hogy a Meyer-től származó 171-ik gömböt hozta ki, aki végül elhatározta magát.

Ez az alsóbb rendű szellemnek ez a sztárja a Hampshire-nek szeizmikus erőfeszítésnek tűnt a visszadobás romja, amelyben találják magukat, függetlenül attól, hogy mentik-e meg ezt a mérkőzést vagy sem. A pihentetett Surrey-támadás ellen folytatódik a szerda szerencséje.