Minden tranzakció a Bet365 weboldal lezajlása által teljesen biztonságos. Már sok éven át a Bet365 bukméker tulajdonában van az A+ minősítés, amely garantálja a teljes biztonságot a tranzakciók teljesítése közben és a bukméker hitelességét.

Bet365 – Regisztrálj most »Bet365 – Regisztrálj most »

A befizetés lezajlására a játékos számlájára egy egész sor befizetési lehetőség van és biztosan mindenki azt választja magának, amely a számára a legmegfelellőbb. Tehát rendelkezésünkre állnak mint a hitelkártyák, úgy a banki átutalások is. Azonban a legkényelmesebb kihasználni az egyiket az internetes pénztárcák közül. A legismertebbek és a legbiztonságosabbak a Skrill (valaha Moneybookers) és a Neteller.

A betét esetén hitelkártyával emlékezni kell néhány alapvető elvre. A minimális befizetési összeg 5 Euró, és ami a legfontosabb, a kifizetés esetén ismét csak a lehetőséget választhatjuk az átutalást vissza a hitelkártyára. Más lehetőség nincs. Az összeg kifizetése átutalással a hitelkártyára leggyakrabban egy munkanapot vesz igénybe. A betét azonnali és a bet365 nem számol magának kezelési díjat ezekért a tranzakciókért.

Bet365 – Regisztrálj most »Bet365 – Regisztrálj most »

Egy másik lehetőség az internetes pénztárcák. Itt is legalább 5 Euró a betét minimális értéke. A tranzakció ismét azonnal végbemegy, és szintén nem számolnak le semmi jutalékot. Csak a kifizetéseknél a tranzakciók jelentősen gyorsabban zajlanak le. A kifizetéseknél a Skrill, vagy Neteller által az eszközök a számlájára néhány óran belül jutnak el. Sőt, ez gyakran csak néhány kevés percig tarthat!. Ez messze a legegyszerűbb módszer a tranzakciókra a játékos és a bukméker között.

A személyeknek, akiknek nincs számlája vagy a Skrill-nél, vagy a Neteller-nél, javasoljuk, hogy nyissonak számlát. Az adatok igazolása után, ami néhány napot vesz igénybe, és a számla teljes müködésénél, minden tranzakció sokkal gyorsabban zajlik le, mint a többi fizetési módszerek esetében.

Rendelkezésünkre áll még természetesen, a hagyományos banki átutalás. Az adatokat a banki áutaláshoz megtalálja a Bet365 weboldalán a „fizetési lehetőségek” címkén. De nem szabad elfelejteni, hogy ez a fizetési lehetőség eltart 2-3 munka napig is és ingyenes csak több, mint 350 Euró kifizetésnél.