bet365 bonuszÚgy, mint a fogadások kínálatában a Bet365 a legnagyobb az összes fogadóiroda közül, úgy a bónuszok kínálatában is az egyike a legjobbakból a piacon. Az alap bónusz, amellyel a játékos találkozik, egy nagyon vonzó üdvözlő bónusz. Ebben a pillanatban ez 100%-éka az első betétnek egészen 50 Euróig. Ezt a bónuszt automatikusan hozzáírják abban a pillanatban, amikor végrehajtja az első betétet. A regisztrálásnál idézett e-mail címre érkezik értesítés a bónusz kóddal, amely ….NCDBP –vel végződik. Ezt a kódot szükséges kitölteni „az én számlám” jelzőbe. A kód beírása után a bónusz összege azonnal kiegészíti a játékos hitelét.

Miért olyan vonzó ez a bónusz a Bet365-nél? Mert csak a Bet365-nél elég fogadni a bónusz értékének a háromszorosát minimális 1,5 szorzóval. Sok olyan bukméker van, akik nagyobb bónuszokat kínálnak. De az egész probléma a körülményekben rejlik, amelyek nem mindig jól érthetőek. Leggyakrabban legalább hatszor szükséges átforgadni a bónuszt és ezt jelentősebben magasabb szorzóval.

A Bet365-nél tehát nagyon kényelmes helyzetünk van. Az egyetlen, ami nem számítódik bele a bónusz eszközök átforgatásába, ezek a fogadások az ázsiai hendikepekre és a fogadások a győzelemre a baseballban.

Az alap üdvözlő bónuszon kívül a Bet 365 még a bónuszok egész skáláját kínálja. Ennek köszönhetően alapvetően bármilyen sport minden rajongója itt találhat bónuszt, amelyet közvetlen neki szántak. Említésre méltóak szintén az olyan bónuszok, mint:
– 100% labdarúgás bónusz – a bónusz, amelyet ráadásként szántak a labdarúgás rajongóinak. 5-től 100%-ig az összegből ráadásként az esetleges fogadásnál a legnégyszerűbb labdarúgó bajnokságokra, mint például a Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga,Esports Bet, vagy a Bajnokok Ligája.
– cashback bónusz labdarúgásra – a fogadásnál a párbaj pontos eredményére, vagy a félidő eredményére/végeredményre – ha a párbaj gólok nélkül végződik, a fogadás törölve van.
– bónusz tenisz mérkőzésekre – az szerint, hogy mennyi tenisz mérkőzést helyez el a szelvényére, szerezhet 5-től 50% töblet nyereményt.

Szintén meg kell említeni a következő bónuszt a mobil fogadásokra. Ha az első párbajunkra fogadunk mobiltelefonon keresztül, automatikusan meg van a lehetőségünk megszerezni ezt a következő üdvözlő bónuzt is.

Fontos, hogy minden bónusz független egymástól. Így tehát, ha kihasználjuk az üdvözlő bónuszt az új játékosok számára, továbbá kihasználhatjuk a bónuszokat a mobil fogadásokra is. Ez a Bet365 bukméker nagy előnye. Egyébb bónuszok is várnak a felhasználókra, akik a Bet365 kaszínó és póker ajánlatok szolgáltatásait szeretnék kihasználni. Ebben az esetben is minden bónusz független egymástól.

Tehát, mint látható, magukból a bónuszokból egy egészen szép pénzösszeget lehet összeszedni. Magától értetődik tehát kihasználni ezt a lehetőséget. Semmi más fogadóirodának nincs ilyen gazdag üdvőzlő startoló kínálata.