Bet365 – fogadás mobiltelefonon keresztül

A Bet365 a szolgáltatásait, azaz a sportfogadásait és egyéb termékét, mint a kaszinó, póker, egy mobil alkalmazás által is kínálja telefonokon és tableteken keresztül. Így még távol a számítógépétől hozzáférhet a fogadóirodához – és ezt azonnal!

Bet365 regisztráció »
Az eszközök tulajdonosai a Bet365 mobil sportfogadás változatot a következő rendszerekkel használhatják:
iOS (iPhone, iPad)
Android
BlackBerry
Windows Phone

A telefonok/tabletek használóinak iOS és Android operációs rendszerrel van szánva a fogadóiroda különleges alkalmadása, amely lehetővé teszi a hozzáférést számos további funkciókhoz, például az élő mérkőzések és közvetítések figyeléséhez a Bet365 lejátszón.

De ez azért nem azt jelenti, hogy a Blackberry, vagy Windows készülékek tulajdonosai nem férhetnek hozzá a bukméker szolgáltatásaihoz, számukra van előkészítve egy standard internetes oldal az alapvető funkciókkal, mint a sportfogadások, élő lözvetítések, illetve be-és kifizetések.

A telepítés legegyszerűbb módja a Bet365 alkalmazásnak beírni a böngészőbe a Bet365.com címet és követni az automatikus lépéseket, amelyeket felkínálják a belépéskor az oldalra a mobil képernyőjén.

A játékosok, akik iPhone, vagy iPad tulajdonosok, kikereshetik a Bet365-öt az App Store szolgáltatással.

A Blackberry és Windows telefonok felhasználóinak a Bet365 alkalmazáshoz azonnal a bukméker weboldalai meglátogatásánál hozzáférhet.

Miután a telefonunkon le lesz töltve a Bet365 alkalmazás, a fogadóiroda minden kínálatához hozzáférhetünk. Fogadhatunk tehát természetesen párbajokra, de az élö közvetítésekhez is hozzáférhetünk. Tehát minden helyen élőben figyelhetjük a párbajokat, amelyek iránt érdeklődünk. A lehetőség fogadni mobiltelefon segítségével sok fogadóirodának megvan. De csak nagyon kevés belőlük teszi lehetővé figyelni az élő közvetítéseket.

Bet365 Brasil
Bet365 España