Bet365 – fogadás mobiltelefonon keresztül

A Bet365 különféle szolgáltatásait, azaz a sportfogadásokat és az egyéb termékeket, mint a kaszinó, póker, könnyedén mobilalkalmazáson keresztül is elérhetik a felhasználók, vagyis telefonokon és táblagépeken keresztül is megtehetik tétjeiket. Ennek előnye, hogy még távol a számítógéptől is hozzáférhetnek a fogadóiroda kínálatához, az egyes fogadásokhoz, mérkőzésekhez – mindezt azonnal!

Bet365 regisztráció »
Az applikáció pedig mobiltelefonokra és táblagépekre egyaránt elérhető: iOS (iPhone, iPad), Android rendszerű eszközökre tölthető le. A mobilalkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést számos további funkciókhoz, például az élő mérkőzésekhez és közvetítések figyeléséhez a Bet365 oldalán.

A játékosok, akik iPhone vagy iPad modellel rendelkeznek, egyszerűen megtalálhatják a Bet365 applikációt az App Store-ban, ahonnan könnyen le is tölthetik azt. Az androidosok pedig a Google Play áruházban érik el a mobilalkalmazást.

A Bet365-nek pedig mindemelett mobilra optimalizált weboldala is elérhető a felhasználók számára. A mobileszközök tulajdonosai a Bet365 sportfogadás mobilos verzióját a következő rendszerekkel használhatják:

iOS (iPhone, iPad)
Android
BlackBerry
Windows Phone

Számukra elérhető egy standard internetes oldal, amely az olyan alapvető funkciókat kínálja, mint a sport fogadások, élő közvetítések, illetve be-és kifizetések.

A Blackberry és Windows telefonok felhasználói (az Android és iOS operációs rendszert használó eszközökhöz hasonlóan) pedig közvetlenül a Bet365 bukméker oldalán érik el a mobilos oldalt. A Bet365 oldalára navigálva automatikusan érzékeli a rendszer, hogy mobileszközről tettük meg mindezt, és könnyedén alkalmazkodik a felbontás az adott eszköz képernyőjéhez.

A mobilakalmazás kiváltsága, hogy miután a mobileszközünkre letöltöttük a Bet365 alkalmazást, a fogadóiroda minden kínálatához hozzáférhetünk. Fogadhatunk többek között különféle párbajokra, de az élő közvetítésekhez is hozzáférhetünk. Mindez tehát azt jelenti, hogy bárhol és bármikor élőben figyelhetjük a párbajokat, amelyek iránt érdeklődünk.

A lehetőség, hogy a felhasználók mobilról is fogadhassanak, sok fogadóirodának megvan. De közülük csak nagyon kevés teszi lehetővé az élő közvetítések nyomon követését is.